top of page

Ben je tussen 12 en 18 jaar jong? 

 

Voel  je gezonde kriebels om op een podium te staan en hou je van theater, dans en/of muziek?

 

Dan is de zomerse theaterweek iets voor jou! 

 

Samen met je leeftijdsgenoten en onder begeleiding van twee ervaren theatermakers verleg je je creatieve grenzen en werk je samen aan een humoristisch, aangrijpend en ‘rakend’ eindresultaat. Op het einde van de week tonen we je talenten aan je vrienden, kennissen en familie in een avondvullende productie.

Waar: Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Wuustwezel en GC Kadans, Achter d’Hoven 15, Wuustwezel

 

Data: 17/08/20 t.e.m 22/0820

 

Uren: 10u30-17u (behalve vrijdag, tot 22u / zaterdag van 16u-22u) - OVERNACHTING MOGELIJK!

 

Kostprijs deelname: 250 euro per week* (inclusief begeleiding, technische omkadering, verzekering, overnachting binnen, drie maaltijden, vieruurtjes, koffie, thee en/of water tijdens de workshop)  * 50 % korting voor meerdere gezinsleden / overnachting niet verplicht

 

Maximaal aantal deelnemers: 20            

Inschrijvingsmodaliteiten + meer info vanaf donderdag 25/4: www.academiewuustwezel.be

Toonmoment: zaterdag 22 augustus ’20 om 19u in GC Kadans

Inschrijvingsformulier  nog niet beschikbaar

Medische fiche nog niet beschikbaar

Tine Byloo is actrice en werkt als woordkunst-dramadocente voor de Academies van Wuustwezel en Brasschaat (en afdeling Kapellen). Daar geeft zij de vakken initiatie, woordatelier, woordlab, dramalab en theater. Tine gaf vier jaar les in een Freinetschool in het lager onderwijs. Ze gaf ook Muzische Vorming in diverse basis- en middelbare scholen. Ze heeft veel ervaring in het regisseren van theatervoorstellingen met jongeren (o.a. voor het project Kunstverkenner en de Zomerse Theaterweken te Wuustwezel) en speelt zelf ook mee in theaterproducties van WGP.

 

Silke Jooris studeerde klassieke piano aan het conservatorium te Gent. Daarvoor volgde ze steeds les in Freinet onderwijs. Doorheen de jaren werkte ze als muzikaal begeleider bij verschillende theaterverenigingen, en als begeleider bij musical-en balletscholen. Tegenwoordig is ze vooral actief als muziekdocente (piano) in de academie van Brasschaat, en de afdeling te Kapellen. Tussendoor werkt ze nog steeds als freelance-begeleider.

 

 

bottom of page